Skinkeschnitzler med citronmarinerede grønsager
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : |
|
|
Vend schnitzlerne i sammenpisket æg og vand, derefter i rasp, salt og peber. Steges på panden ved svag varme i 2-3 min. på hver side.
Grønsager: Skyl og rens grønsagerne. Skær gulerødder i stave. Sauter begge dele et øjeblik i smeltet smør. Tilsæt bouillon og smag til med salt og peber. Dampes under låg ved svag varme i ca 5 min. Tilsæt citronskal og persille. Tilbehør: Groft brød |
|
Opskriften er vist 7735 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne