Skinkeschnitzel med risibisi og citronsmør
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : |
|
|
Risen koges 6 min i letsaltet vand og trækker 15 min.
Schnitzlerne krydres og steges i lidt olie på en pande ca. 5 min på hver side. På samme pande smeltes smør med saften fra citronen. I en lille gryde sauteres gulerødder og ærter i lidt olie og den afdrypperede ris vendes i. |
|
Opskriften er vist 8838 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne