Skinkeschnitzel med kolde forårskartofler

Skinkeschnitzel med kolde forårskartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 skinkeschnitzler á 180 g, skåret i 3 stykker hver
 salt
 peber
 olie til stegning
1 bdt.forårsløg (minus top)
350 g.kogte kartofler
1 lille bæger cremefraiche 18%
 salt
 peber
75 g.syltede drueagurker (ca. 3 stk), finthakket
 toppen fra ½ bundt forårsløg, finthakket
½ bdt.dild, finthakket
 
Opskrift:
Kartoflerne koges, afkøles og skæres i skiver. Bland creme fraiche, drueagurk, dild og toppen fra forårsløgene. Smag til med salt og peber. Forårsløgene koges et par minutter i letsaltet vand.

Schnitzlerne steges af på begge sider og serveres sammen med kartoffelsalaten og de friskkogte forårsløg.





karakterer:
Opskriften er vist 11292 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu