Skinkeschnitzel med avocadomos

Skinkeschnitzel med avocadomos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Skinkeschnitzel med avocadomos, billede 4 Skinkeschnitzel med avocadomos, billede 1 Skinkeschnitzel med avocadomos, billede 2 Skinkeschnitzel med avocadomos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel. Uden skal og sten ca. 100 gram.
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
15 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tomatsalat:
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Stegte kartofler:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Græsk grillkrydderi
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Avocadoen flækkes, kødet tages ud af skallen og moses med citronsaft, peberrod og salt. Skinkeschnitzlerne steges et par minutter på hver side. En skefuld avocadomos lægges på hver schnitzel.

Stegte kartofler:
Kartoflerne skrælles og skæres i både som overhældes med olivenolie, græsk grillkrydderi, salt og peber. Det hele rystes godt sammen og hældes i en bradepande beklædt med bagepapir. Bages i ovn ved 225 grader C. alm. ovn i ca 45 minutter.

Tilbehør:
Stegte kartofler og evt. tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 47081 gange,
og udskrevet 716 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10555 (2513 kcal)
KJ pr. Pers. 2638 (628 kcal)
Vægt ialt 2476 gram
Vægt pr. Pers. 619 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 426 KJ (101 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-24 17:58:43
den advocada blanding er rigtig god men et til to hvidløg gir bare lige det sidste.