Skinkeruller med rosmarin
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 75367 gange,
og udskrevet 7556 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2015-02-04 21:25:02 God ret men synes kødet bliver temmelig tørt og sejt. Skal det koge så længe? Mona - 2014-03-09 20:43:08 En ok ret, men synes, at kødet blev lidt sejt. Gav det ellers kun de 30 minutter, som der står i opskriften. Tina - 2012-03-01 09:59:17 Synes det blev for mange smagsvarianter som blev sat sammen. Både rosmarin, sennep, serranoskinke og persille har meget smag. Lidt for kraftig og rodet til min smag. Tror jeg ville synes bedre om retten, hvis man dropper enten sennepen eller rosmarinen. Men kan godt se at andre synes godt om retten. Muren - 2011-02-28 11:40:29 Rigtig lækker ret.Skal helt klar pøves igen. Anne - Grethe - 2010-03-16 20:29:26 pas på med rosmarinen, den er meget dominerende, eller en lækker ret Heidi - 2009-03-24 12:49:09 UHMMMM..... sikke en lækker ret. Brugte dog kun frisk hakket persille. Man kan sagtens spare på fløden. Tror kun at jeg brugte ca. 1 dl. Den får 10 herfra. martinel - 2008-11-10 18:53:03 Fin ret der er nem at lave. Dog skal man forvente at bruge 45-60 min i alt på at lave den så den er lidt tidskrævende på en hverdagsaften. GA - 2008-10-23 10:53:48 Kan varmt anbefales, var ikke så svær at lave som jeg først troede. Brugte kødnåle i mangel af kødsnor. Sovsen var skøn og vi havde nok til dagen efter, men vi er også kun 2 voksne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne