Schnitzel som fricandeau
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : |
|
|
Spækkes skæres i 4 lange strimler. Schnitzlerne deles 1 gang og hvert kødstykke spækkes med en spækstrimmel og brunes i margarine. Mælk, krydderier og kulør tilsættes. Snurre mør ca. 15 minutter.
Server grøn salat og kartofler til. |
|
Opskriften er vist 8633 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne