Forloren vildsvinesteg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Kom svinekammen i et ovnfast fad og drys den med provencekrydderi.
Hæld 1 dl væde i fadet og steg ved 175 grader i 1 time.
Hæld væden fra fadet, skum den fri for fedt. Brug bla. denne sky til sovsen. smelt smørret til sovsen og rør det sammen med melet. spæd med bouillon, stegevæde og rødvin. smag til med salt og peber. Server sovsen til stegen sammen med smørstegte champignoner, ærter og/eller bønner samt små pillekartofler. Tips: Kan De ikke få rødvinsmarineret svinekam, så læg den røgede svinekam, befriet for svær, i rødvin sammen med et par fintsnittede porrer og blegselleristilke samt laurbærblade og hele peberkorn. Svinekammen skal marinere et halvt døgn. |
|
Opskriften er vist 27823 gange,
og udskrevet 525 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Sjipsjap - 2008-02-17 17:11:33 jeg vil tro, at der skal den mængde mel i, som du ville bruge til den nævnte mængde smør, hvis du lavede alm opbagt sauce... tina 21 - 2005-01-01 01:01:01 der står ikke hvor meget mel der skal i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne