Nøddeschnitzler med ovngrønsager
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Skær gulerødderne i tykke stave, bladsellerien i ca. 4 cm lange stykker og persilleroden i bjælker. Skær hvidløgene i skiver. Halver skalotteløgene. Kom grønsager, timian, salt og peber i et ovnfast fad og bland det godt med det smeltede smør. Læg alufolie over fadet og sæt det i ovnen i ca. 1 time ved 200°, vend lidt rundt i grønsagerne en gang imellem.
Bland nøddeflager, mel, salt og peber på en tallerken. Vend schnitzlerne i den sammenpiskede æggehvide og dernæst i nøddeblandingen. Varm olien op på en pande og steg schnitzlerne i 2-3 min. på hver side. Serveres med Ovngrønsager. |
|
Opskriften er vist 11470 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne