Fyldte skinkeschnitzler med pasta
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : |
|
|
Bland sennep, provencekrydderi og vineddike i en lille skål. Smør blandingen på skinkeschnitzlerne, og fold dem midt over. Bland rugmel, salt og peber, og vend kødet heri.
Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme. Brun schnitzlerne ca. 1 minut på hver side. Skru ned på svag til middel varme, og steg dem færdige, ca. 3 minutter på hver side, til de er lige netop gennemstegte. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem en sigte, og kom pastaen tilbage i gryden. Stil gryden tilbage på varmen, og rør creme fraiche, parmesanost, letmælk og basilikum i pastaen. Smag til med salt og peber, og servér straks. |
|
Opskriften er vist 20545 gange,
og udskrevet 474 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2011-02-25 11:05:20 Jeg forstår ikke det der med "Fold midt over". Klaus - 2009-01-17 14:50:08 super ret, nemt at lave, og putter man sennepsblanding på dagen efter og sætter i ovnen, under staniol, er det lige før dag smager bedre end dag1 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne