Skinkeschnitzler provencale
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 180 grader.
Skær squash, aubergine og tomater i ½-1 cm tykke skiver. Krydr skiverne med salt og peber og læg dem taglagt i et stort ildfast fad. Skær hvidløg i tynde skiver og stik dem ned mellem grøntsagerne i fadet. Dryp balsamico og olie på grøntsagerne. Drys med hakket salvie og oregano. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 1 time. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Vend dem i finthakket oregano, presset hvidløg, peber og evt. stødt kardemomme. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side. Krydr med salt. |
|
Opskriften er vist 11495 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne