Skinkeschnitzler provencale

Skinkeschnitzler provencale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, à ca. 125 g
2 spsk.frisk oregano eller 2 tsk tørret
1 fedhvidløg
 evt. 1-2 tsk. stødt kardemomme
1 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Grøntsager
½-1 squash
1 lilleeller ½ stor aubergine
3 tomater
2-3 fedhvidløg
1 spsk.balsamico
1 spsk.olie
1-2 spsk.Salvie, frisk eller 1-2 tsk tørret
1-2 spsk.frisk oregano eller 1-2 tsk tørret
 
 Tilbehør:
200 g.brød
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 180 grader.

Skær squash, aubergine og tomater i ½-1 cm tykke skiver. Krydr skiverne med salt og peber og læg dem taglagt i et stort ildfast fad. Skær hvidløg i tynde skiver og stik dem ned mellem grøntsagerne i fadet. Dryp balsamico og olie på grøntsagerne. Drys med hakket salvie og oregano. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 1 time.

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Vend dem i finthakket oregano, presset hvidløg, peber og evt. stødt kardemomme. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side. Krydr med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 11534 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu