Skinkeschnitzler med tomatconkassé
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Fjern skind og kerner fra tomaterne. Skær dem i små tern. Svits hakket løg i olie i en gryde. Tilsæt tomatkødet og kog ved svag varme i ca. 10 min. Rør creme fraiche og sennep i og varm det langsomt igennem. Kraftig varme vil få det til at skille. Smag til med salt, peber og hakket persille.
Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad smørret blive gyldent på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, 1½-2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Krydr med salt. |
|
Opskriften er vist 6945 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne