Skinkeschnitzler med tomat-agurkesalsa

Skinkeschnitzler med tomat-agurkesalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke, à ca. 125 g
2 tsk.olie
 salt
 peber
 
 Tomat agurkesalsa:
2 tomater
0.25 agurk
0.25 løg
1 fedhvidløg
2 spsk.ketchup
 evt. 0.25 chili
 
 Glaserede forårsløg:
10 forårsløg
0.5 spsk.olie
0.5-1 skalotteløg
0.5 dl.friske krydderurter, fx kørvel, persille og dild
 
 Tilbehør:
150 g.pasta
 
Opskrift:
Kom tomater i kvarte, skrællet agurk i grove stykker, løg, hvidløg og ketchup i en hurtighakker eller foodprocessor. Hak det lidt groft. Smag til med salt og peber og evt. chili, hvis salsaen ønskes stærk.

Kog pastaen.

Kog forårsløg i en dyb pande eller en stor gryde i 1 dl letsaltet vand med olien i. Kog uden låg – så alt vandet fordamper – til løgene er møre, men stadig har bid. Vend finthakket løg og krydderurter i lige før servering.

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Varm olien på panden ved kraftig varme. Krydr kødet med peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side. Krydr med salt.

Tips:

Man kan nøjes med én af de nævnte krydderurter til forårsløgene. Man kan også blande salvie eller koriander sammen med de tre nævnte krydderurter, hvis man vil have en spændende blanding.

I frisk chili sidder det meste af styrken i mellemvægge og frø. Vil man have en mild chilismag, så brug kun selve frugtkødet.





karakterer:
Opskriften er vist 7842 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu