Skinkeschnitzler med tomat-agurkesalsa
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Kom tomater i kvarte, skrællet agurk i grove stykker, løg, hvidløg og ketchup i en hurtighakker eller foodprocessor. Hak det lidt groft. Smag til med salt og peber og evt. chili, hvis salsaen ønskes stærk.
Kog pastaen. Kog forårsløg i en dyb pande eller en stor gryde i 1 dl letsaltet vand med olien i. Kog uden låg – så alt vandet fordamper – til løgene er møre, men stadig har bid. Vend finthakket løg og krydderurter i lige før servering. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Varm olien på panden ved kraftig varme. Krydr kødet med peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side. Krydr med salt. Tips: Man kan nøjes med én af de nævnte krydderurter til forårsløgene. Man kan også blande salvie eller koriander sammen med de tre nævnte krydderurter, hvis man vil have en spændende blanding. I frisk chili sidder det meste af styrken i mellemvægge og frø. Vil man have en mild chilismag, så brug kun selve frugtkødet. |
|
Opskriften er vist 7836 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne