Marineret svinekam
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Bland marinaden.
Læg kødet i en skål eller en plasticpose og stil det tildækket - eller luk posen - og læg det i køleskab og lad det trække et døgn eller to. Vend kødet af og til. Tag derpå kødet op af marinaden, dup det tørt og brun det i varmt fedtstof. Læg evt. et løg i kvarte og et par gulerødder i skiver i fedtstoffet, brun det lidt og læg derefter kødet tilbage i gryden. Hæld lidt vand ved og lad det stå over svag varme med låg en god times tid, til det er mørt. Efter tre kvarter kan man hælde marinaden med grøntsager ved. Stegen kan serveres kold eller varm, og skyen kan naturligvis bruges som sauce, i givet fald moses grøntsagerne, så de jævner saucen |
|
Opskriften er vist 51102 gange,
og udskrevet 687 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne