Skinkeschnitzler med pasta og basilikumfløde
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : |
|
|
Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle og krydr med peber. Lad smørret blive gyldent på en pande med kraftig varme. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme og sted dem færdige ½-2 minutter på hver side. Tag kødet af panden og hold det varmt.
Skær champignonerne i skiver og steg dem på panden. Skyl den friske spinat grundigt. Pres den optøede spinat for væde, hak den groft. Vend spiranten i champignonerne. Læg låg på og lad det simre 5 minutter. Smag til med salt, peber og evt. presset hvidløg. Kog pastaen efter anvisning på pakke og hæld den i en sigte. Hæld fløden i pastagryden og lad den få et opkog. Tilsæt 1 dl kogende vand og hakkede basilikum blade, smag til med salt og peber og vend pastaen i. |
|
Opskriften er vist 11179 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne