Skinkeschnitzler fra Umbrien
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skyl alle grøntsagerne og skær dem i passende mundrette stykker. Hak hvidløg groft.
Rør olie og vineddike sammen og tilsæt timian. Vend grøntsagerne heri. Kom dem i et ovnfast fad og “bag” dem i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Vend jævnligt grøntsagerne under stegningen.
Læg schnitzlerne i en plastpose og bank dem med den flade side af en kødhammer, til de er højst 1/2 cm tykke. Tag dem ud af plastposen. Dup dem tørre med køkkenrulle. Læg 1/2 skive skinke, en skive mozzarellaost og salvie på den ene halvdel af schnitzlen. Fold den anden halvdel af schnitzlen over og hold sammen med kødnåle. Vend schnitzlerne i melblandet rasp krydret med salt og peber. Lad olien blive varm på en pande. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider. Dæmp til middelvarme og steg dem færdige i ca. 3 minutter på hver side. |
|
Opskriften er vist 10580 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne