Skinkeschnitzel med serrano og svampesalat

Skinkeschnitzel med serrano og svampesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Skinkeschnitzel med serrano og svampesalat, billede 4 Skinkeschnitzel med serrano og svampesalat, billede 1 Skinkeschnitzel med serrano og svampesalat, billede 2 Skinkeschnitzel med serrano og svampesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
2 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 skiver Seranoskinke
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Salat:
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Blandet salat
   
  Dressing:
2 spsk. Balsamicoeddike, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
400 gram Båndpasta, frisk
   
Opskrift:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på panden ved kraftig varme. Krydr kødet med peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side. Krydr med salt. Kom en skive skinke og tynde skiver parmesanost på lige før servering.

Rist de skiveskåret svampe på panden i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber. Kom svampene i en skål og vend dem med salaten. Hæld dressingen over og server straks.

Tips:

Hvis ikke kødet duppes tørt med køkkenrulle, vil det koge på panden i stedet for at stege. Det er meget vigtigt at stegetiden på skinkeschnitzlerne overholdes nøje, hvis man vil være sikker på et velsmagende og saftigt resultat. Andre typer spegeskinke kan også bruges





karakterer:
Opskriften er vist 45623 gange,
og udskrevet 680 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8428 (2006 kcal)
KJ pr. Pers. 2107 (501 kcal)
Vægt ialt 1674 gram
Vægt pr. Pers. 418 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 503 KJ (119 kcal)
Protein 11.7 gram
Fedt 7.5 gram
Kulhydrat 14.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-10 08:20:47
På billedet har vi serveret schnitzlen med frisk båndpasta og en pesto.