Skinkeschnitzel med serrano og svampesalat
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Varm olien på panden ved kraftig varme. Krydr kødet med peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middel varme og steg 1½-2 minutter på hver side. Krydr med salt.
Kom en skive skinke og tynde skiver parmesanost på lige før servering.
Rist de skiveskåret svampe på panden i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber. Kom svampene i en skål og vend dem med salaten. Hæld dressingen over og server straks. Tips: Hvis ikke kødet duppes tørt med køkkenrulle, vil det koge på panden i stedet for at stege. Det er meget vigtigt at stegetiden på skinkeschnitzlerne overholdes nøje, hvis man vil være sikker på et velsmagende og saftigt resultat. Andre typer spegeskinke kan også bruges |
|
Opskriften er vist 45609 gange,
og udskrevet 679 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-03-10 08:20:47 På billedet har vi serveret schnitzlen med frisk båndpasta og en pesto. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne