Skinkeruller med smørdampede grøntsager
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Læg schnitzlerne mellem plastposer og bank dem tynde med en kødhammer. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Smør et lag sennep på schnitzlerne.
Læg skinken ovenpå og drys med basilikum, salt og peber.
Rul dem sammen og bind med kødsnor eller bomuldsgarn. Brun rullerne på alle sider i olien. Hæld vand ved og steg kødet under låg ved svag varme i 10 minutter.
Tag rullerne op og lad dem hvile indpakket i stanniol i 10 minutter. Jævn evt. skyen til sauce og smag den til. Fjern snorene og skær rullerne i tynde skiver.
Kog pastaen som angivet på emballagen. Smelt smørret i en gryde, kom de groftrevne gulerødder og squash i og damp dem let i 2-3 minutter. Tilsæt fløden og smag til med salt og peber. Kom pastaen i gryden, varm den igennem og bland den med de smørdampede grøntsager. Drys finthakket eller tørret basilikum over ved servering. |
|
Opskriften er vist 11929 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Opskriften er udarbejdet af madskribent Susanne Palmqvist. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne