Skinkeruller med kartoffelmos

Skinkeruller med kartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Skinkeruller med kartoffelmos, billede 4 Skinkeruller med kartoffelmos, billede 1 Skinkeruller med kartoffelmos, billede 2 Skinkeruller med kartoffelmos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce
2 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Kulør
   
  kartoffelmos
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
400 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
Opskrift:
Skær hver schnitzel i 2 eller 3 stykker på tværs. Bank kødet ud med en kødhammer.

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Drys det med salt og peber

Læg ½ skive bacon på hvert stykke kød. Rul dem sammen. Bind et stykke kødsnor omkring.

Kom fedtstoffet i en gryde og lad det bruse af og blive lysebrunt. Brun rullerne ved fuld varme ad et par gange.

Er der lidt bacon tilovers skæres det i tern og svitses med. Kom bouillonen i gryden og bring det i kog. Lad rullerne simre ved svag varme i 30-45 minutter

Imens laves kartoffelmosen.
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Kom kartoflerne i en gryde og dæk dem med vand. Kog dem ca. 20 minutter til de er godt møre

Hæld vandet fra. Mos kartoflerne med en kartoffelmoser eller håndmixer. Tilsæt kogende mælk. Rør smørret i. Smag til med salt og peber

Tag rullerne op. Fjern snoren

Kom majsstivelsen i en lille skål og rør det med fløden

Kom flødeblandingen i gryden til stegeskyen. Rør rundt. Kog saucen igennem. Smag til med citronsaft, ribsgelé, salt og peber. Kom kødet i igen. Varm hurtigt igennem

Lige inden servering pyntes kartoffelmosen med hakket persille





karakterer:
Opskriften er vist 71959 gange,
og udskrevet 1928 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12203 (2905 kcal)
KJ pr. Pers. 3050 (726 kcal)
Vægt ialt 3032 gram
Vægt pr. Pers. 758 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 402 KJ (95 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 9.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-27 20:02:47
Skøn ret. Virkelig overraskende god og god smag

  -   2010-03-28 18:46:04
Paprikaen skal bruges til at kryder kødet inden i, inden de rulles sammen..

  -   2010-03-21 14:46:09
Hvad skal paprika'en bruges til?

  -   2008-11-14 21:49:41
det smager fint nok, men ville nok ikke vælge katoffelmos, men måske hasselbagte katoffler? ;p