Orientalske kødruller med løse ris og 4-salat
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Oprindelsesland : Orienten Indsendt : Red : |
|
|
Skyl chilien. Tag kernerne ud. Hak chilien
Pil og pres hvidløget.
Kom chili og hvidløg i en lille skål. Bland det.
Fordel blandingen på de 6 skiver kød. Rul hver skive sammen og luk med en kødnål.
Kom smørret i en sauterpande. Brun det og skru ned. Læg kødrullerne i panden og brun dem på alle sider. Pil og hak løget. Kom løget i panden. Drys salt, peber og anis over kødrullerne. Hæld soyasauce og vand i panden. Læg låg på panden og steg i 8 minutter. Vend kødrullerne og steg i 8 minuter. Smag retten til. Løse ris: Hæld vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden og kog vandet. Skru ned. Hæld risene i gryden. Læg låg på gryden og kog i 12 minutter. 4-salat: Skyl peberfrugten. Tag kernerne ud og skær den i terninger. Skyl agurken og skær den i terninger. Skær ananasringene i små stykker. Kom peberfrugt, agurk og ananas i en glasskål. Bland. Drys rosiner over. |
|
Opskriften er vist 11527 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne