Japansk skinkeschnitzel med marinerede peberfrugter
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Japan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl peberfrugterne og rens dem for stilke og kerner. Stil peberfrugterne under grillen i ovnen eller i en varm ovn på 275 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter til skallen bliver næsten sort og kan pilles af.
Skinkeschnitzlerne duppes med køkkenrulle. Skær dem i 1 cm tykke strimler på tværs og drys med peber. Savojkålen skylles og midterstænglen fjernes på hvert blad. Skær bladene ud i mindre stykker. Skyl chilien og fjern stilken og kernerne. Skær den i små tynde strimler. Pil skallen af peberfrugterne og skær dem i tynde strimler. Hæld Teriyakisauce på strimlerne og drys med sesamfrø. Kom olien i en pande og varm den op ved kraftig varme. Brun kødet på alle sider, 2 minutter i alt. Tilsæt kålen, chilien og bouillonen og lad det simre uden låg i ca. 4 minutter. Smag til med Teriyakisauce og salt. |
|
Opskriften er vist 72857 gange,
og udskrevet 1097 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Bulle - 2011-09-28 13:05:40 Fantastisk ret, smager rigtig godt. Vi bruger kyllinge filet, det smager bedre, samt ikke så tørt :) Andreas - 2011-06-14 07:39:02 Teriyakisauce (eller bare teriyaki) er en slags japansk marinade, eller sauce, alt afhængi af hvordan man har lyst til at bruge den. Det minder meget om Sukiyaki (: marie-louise - 2009-07-14 23:08:22 hvad er teriyakisause? Per - 2007-07-28 21:34:32 Svinekød har en tendens til at blive hårdt på denne måde, det kan forbedres ved at stege kødet færdigt først, kødsaften hældes af et par gange under stegningen, gemmes til saucen, når kødet er mørt lægges det på en tallerken og holdes varmt, kødet tilsættes så lige før servering. Der kan også bruges kylling eller kalkun i stedet for skinkeschnitzel, flere grønsager så som palmehjerter, bønnespirer og champignoner er også godt. Vi jævnede saucen med en spsk. maizena rørt op i koldt vand. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne