Japansk skinkeschnitzel med marinerede peberfrugter

Japansk skinkeschnitzel med marinerede peberfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Japan

JapanIndsendt :      Red :
Japansk skinkeschnitzel med marinerede peberfrugter, billede 4 Japansk skinkeschnitzel med marinerede peberfrugter, billede 1 Japansk skinkeschnitzel med marinerede peberfrugter, billede 2 Japansk skinkeschnitzel med marinerede peberfrugter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Marinerede peberfrugter
4 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 spsk. Teriyaki (Sojasauce) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
  Grøntager:
1 Rød chilipeber
500 gram Savoykål, renset vægt Et savoykål vejer ca 500 gram
5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Teriyaki (Sojasauce) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
500 gram Nudler
   
Opskrift:
Skyl peberfrugterne og rens dem for stilke og kerner. Stil peberfrugterne under grillen i ovnen eller i en varm ovn på 275 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter til skallen bliver næsten sort og kan pilles af.

Skinkeschnitzlerne duppes med køkkenrulle. Skær dem i 1 cm tykke strimler på tværs og drys med peber.

Savojkålen skylles og midterstænglen fjernes på hvert blad. Skær bladene ud i mindre stykker. Skyl chilien og fjern stilken og kernerne. Skær den i små tynde strimler.

Pil skallen af peberfrugterne og skær dem i tynde strimler. Hæld Teriyakisauce på strimlerne og drys med sesamfrø.

Kom olien i en pande og varm den op ved kraftig varme. Brun kødet på alle sider, 2 minutter i alt.

Tilsæt kålen, chilien og bouillonen og lad det simre uden låg i ca. 4 minutter.

Smag til med Teriyakisauce og salt.





karakterer:
Opskriften er vist 72834 gange,
og udskrevet 1097 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13100 (3119 kcal)
KJ pr. Pers. 3275 (779 kcal)
Vægt ialt 2726 gram
Vægt pr. Pers. 681 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 480 KJ (114 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 16.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-28 13:05:40
Fantastisk ret, smager rigtig godt. Vi bruger kyllinge filet, det smager bedre, samt ikke så tørt :)

  -   2011-06-14 07:39:02
Teriyakisauce (eller bare teriyaki) er en slags japansk marinade, eller sauce, alt afhængi af hvordan man har lyst til at bruge den. Det minder meget om Sukiyaki (:

  -   2009-07-14 23:08:22
hvad er teriyakisause?

  -   2007-07-28 21:34:32
Svinekød har en tendens til at blive hårdt på denne måde, det kan forbedres ved at stege kødet færdigt først, kødsaften hældes af et par gange under stegningen, gemmes til saucen, når kødet er mørt lægges det på en tallerken og holdes varmt, kødet tilsættes så lige før servering. Der kan også bruges kylling eller kalkun i stedet for skinkeschnitzel, flere grønsager så som palmehjerter, bønnespirer og champignoner er også godt. Vi jævnede saucen med en spsk. maizena rørt op i koldt vand.