Italienske skinkeschnitzler

Italienske skinkeschnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     
Italienske skinkeschnitzler, billede 4 Italienske skinkeschnitzler, billede 1 Italienske skinkeschnitzler, billede 2 Italienske skinkeschnitzler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke
2 spsk.olie
1 løg
1 dåseflåede tomater
250 g.champignon, gerne små
1 dl.bouillon
1 dl.hvidvin
2 dl.fyldte grønne oliven, fx med mandler, 85 g
 salt
 peber
1 spsk.hvedemel
 persille
 
 Tilbehør:
 Pasta
 
Opskrift:
Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad 1 spsk olie blive varm på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, 1½ - 2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Krydr med salt. Læg kødet på et varmt fad.

Skær løget i tynde både. Hæld væden fra tomaterne, og skær dem igennem 1 - 2 gange på tværs. Champignonerne skæres i kvarte eller i skiver. Svits løg 2 - 3 minutter på panden i 1 spsk olie. Tilsæt champignon, og steg cirka 4 minutter under omrøring. Tilsæt tomater, bouillon og hvidvin. Jævn med mel udrørt i vand. Lad saucen koge nogle minutter. Kom skinkeschnitzlerne og oliven i, og lad det varme igennem. Smag til med salt og peber.

Servér retten med grofthakket persille og kogt pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 58526 gange,
og udskrevet 1177 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-29 14:26:00
Undlod oliven da vi ikke kan lide dem men retten smager fint