Italienske skinkeschnitzler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad 1 spsk olie blive varm på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, 1½ - 2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Krydr med salt. Læg kødet på et varmt fad.
Skær løget i tynde både. Hæld væden fra tomaterne, og skær dem igennem 1 - 2 gange på tværs. Champignonerne skæres i kvarte eller i skiver. Svits løg 2 - 3 minutter på panden i 1 spsk olie. Tilsæt champignon, og steg cirka 4 minutter under omrøring. Tilsæt tomater, bouillon og hvidvin. Jævn med mel udrørt i vand. Lad saucen koge nogle minutter. Kom skinkeschnitzlerne og oliven i, og lad det varme igennem. Smag til med salt og peber. Servér retten med grofthakket persille og kogt pasta. |
|
Opskriften er vist 58526 gange,
og udskrevet 1177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Ole - 2011-08-29 14:26:00 Undlod oliven da vi ikke kan lide dem men retten smager fint |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne