Fyldte skinkeschnitzler med lynstegte grøntsager

Fyldte skinkeschnitzler med lynstegte grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldte skinkeschnitzler med lynstegte grøntsager, billede 4 Fyldte skinkeschnitzler med lynstegte grøntsager, billede 1 Fyldte skinkeschnitzler med lynstegte grøntsager, billede 2 Fyldte skinkeschnitzler med lynstegte grøntsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Skinkeschnitzel af inderlår Skinkeschnitzel skæres af inderlåret og vejer ca. 125 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fyld og skysauce
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
1 potte Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Grøntsager
7 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Skær gulerødder og porrer igennem, så der dannes 6-8 lige lange strimler, ca. 12 cm lange. Skær kartoflerne i stænger med samme bredde. Hak løget fint og hak champignonerne. Hak persillen.

Opvarm olien på en pande og tilsæt løg, champignon, salt og peber. Lad det dampe ved svag varme i ca. 5 minutter. Rør af og til. Rør persille og rasp i.

Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle. Fordel fyldet på den ene halvdel af schnitzlerne og fold kødet sammen om fyldet. Luk med en kødnål. Snit kødet i folden på ydersiden, så lukker de sig ikke op efter stegning. Varm olien op på en pande og brun først kødet 1 minut på hver side ved høj varme. Skru ned til svag varme. Hæld vand ved og fortsæt stegningen i ca. 6 minutter på hver side. Tilsæt mere vand, hvis det fordamper. Pak kødet i stanniol. Kom soja i skyen og brug den som sauce.

Opvarm olien til grøntsagerne i en wok eller stor pande. Rist gulerødder og kartofler i 3 minutter ved høj varme og i 3 minutter ved middel varme under hyppig omrøring. Drys med sesamfrø og rist porrerne med i 3-5 minutter ved god varme.





karakterer:
Opskriften er vist 51170 gange,
og udskrevet 884 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8065 (1920 kcal)
KJ pr. Pers. 2016 (480 kcal)
Vægt ialt 2693 gram
Vægt pr. Pers. 673 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 299 KJ (71 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu