Lammeculotte på pande
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lad smør og olie blive varmt i en dyp pande.
Drys culotterne med salt og peber og brun dem på begge sider sammen med de delte hvidløgsfed.
Fisk hvidløgsfedene op igen, de smager ikke godt når de bliver for mørke.
Dæmp varmen og lad culotterne stege ved jævn varme 20 minutter i alt, vend dem jævnligt.
Tag dem af panden og lad dem hvile 5 minutter, før de skæres i tynde skiver.
Hæld grønsagsvand eller bouillon på panden, kog igennem og jævn til sovs. Svits grønsagerne kort i fedtstof i en gryde, det skal blot falde sammen. Drys med salt og peber Server det til kødet sammen med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 110241 gange,
og udskrevet 2080 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Alice Kongstad - 2021-04-12 08:39:04 Fantastisk velsmagende og nem Bodil, København - 2010-03-12 21:02:18 God ret, vi syntes dog, at sovsen skulle tilsættes et skvat fløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne