Rabarberdessert
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : |
|
|
skyl og snit 200 g. rabarber fint.
Fordel dem i to mikro-egnede skåle.
Bland 2 spsk sukker med 1 tsk. kanel og 1 tsk. kartoffelmel.
Fordel blandingen over rabarberne og drys med 50 g. reven marcipan.
Stil rabarberne i mikroovnen ved fuld effekt 850 w i 2½-3 minutter.
Nyd desserten lun, evt. med koldt flødeskum eller en kugle is til. |
|
Opskriften er vist 20377 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne