Påskepate
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Bland 500 g. hakket svinekød med 200 g. hakket kalve- eller kyllingelever.
Rør 2 æg i et ad gangen.
Rør 1-1½ dl. fløde i.
Krydr med salt, peber 1 fed knust hvidløg og oregano.
Tilsæt 3-4 spsk. hakket persille og 15-20 grønne oliven delt i halve.
Lad evt. blandingen hvile 1 time.
Kom pateblandingen i en aflang form ca 1½ liter.
Dæk med 5-6 skiver bacon.
Stik 5-6 laurbærblade ned mellem baconskiverne.
Bag pateen ved 200 grader i 1-1 ¼ time nederst i ovnen. Giv cornichoner (små salatagurker) eller syltede agurker eller asier til. En blandet salat er også godt tilbehør. |
|
Opskriften er vist 29185 gange,
og udskrevet 887 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne