Påskepate

Påskepate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket svinekød
200 g.hakket kalve- eller kyllingelever
2 æg
1-1.5 dl.fløde
 salt
 peber
1 fedknust hvidløg
 oregano
3-4 spsk.hakket persille
15-20 grønne oliven
5-6 skiverbacon
5-6 laurbærblade
 
Opskrift:
Bland 500 g. hakket svinekød med 200 g. hakket kalve- eller kyllingelever. Rør 2 æg i et ad gangen. Rør 1-1½ dl. fløde i. Krydr med salt, peber 1 fed knust hvidløg og oregano. Tilsæt 3-4 spsk. hakket persille og 15-20 grønne oliven delt i halve. Lad evt. blandingen hvile 1 time. Kom pateblandingen i en aflang form ca 1½ liter. Dæk med 5-6 skiver bacon. Stik 5-6 laurbærblade ned mellem baconskiverne.

Bag pateen ved 200 grader i 1-1 ¼ time nederst i ovnen. Giv cornichoner (små salatagurker) eller syltede agurker eller asier til. En blandet salat er også godt tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 29345 gange,
og udskrevet 889 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu