Sennepsæg

Sennepsæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Sennepsæg, billede 4 Sennepsæg, billede 1 Sennepsæg, billede 2 Sennepsæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.røgede flæsketerninger
4 æg
2 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
5 dl.mælk
1-2 spsk.sennep, afhængig af styrken
 salt
 peber
1 bdt.Purløg
 
Opskrift:
Rist flæsketerningerne på en pande.

Kog æggene ”smilende” dvs. omkring 6 minutter.

Smelt smørret og rør det sammen med melet. Spæd med mælken og lad sovsen koge igennem nogle minutter. Rør sennep i og smag til med salt og peber.

Kom de pillede æg i sovsen og varm igennem. Lad ikke sovsen koge efter der er tilsat sennep, så bliver den bitter.

Hæld blandingen i et halvdybt fad og drys med flæsketerninger og finthakket purlg.





karakterer:
Opskriften er vist 42830 gange,
og udskrevet 1289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-18 16:05:55
Det ser lækkert ud, men er det ikke bare skidne æg med bacon?? ( jeg tror måske, det bacon kunne få min mand til at spise den ret! )