Sennepsæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rist flæsketerningerne på en pande.
Kog æggene ”smilende” dvs. omkring 6 minutter. Smelt smørret og rør det sammen med melet. Spæd med mælken og lad sovsen koge igennem nogle minutter. Rør sennep i og smag til med salt og peber. Kom de pillede æg i sovsen og varm igennem. Lad ikke sovsen koge efter der er tilsat sennep, så bliver den bitter. Hæld blandingen i et halvdybt fad og drys med flæsketerninger og finthakket purlg. |
|
Opskriften er vist 42830 gange,
og udskrevet 1289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte - 2008-03-18 16:05:55 Det ser lækkert ud, men er det ikke bare skidne æg med bacon?? ( jeg tror måske, det bacon kunne få min mand til at spise den ret! ) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne