Bananmousse 02
Hovedingrediens : Frugt - Banan Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker godt sammen.
Skræl bananerne og mos dem eller kom dem i blender med citronsaft.
Rør det i ægge-sukkerblandingen.
Læg husblasen i koldt vand 5 minutter. Smelt den herefter over vandbad. Pisk den i bananblandingen, når den har svalet lidt. Pisk æggehviderne stive. Vend dem i moussen og stil dem i køleskabet, til den er stiv. Moussen pyntes med groftreven chokolade i midten af desserten som en lille rede, og marcipankyllingen sættes heri. Påskekylling marcipankylling Ælt marcipan med lidt gul frugtfarve. Sæt en lille kugle marcipan på en større til hoved og krop, sæt også små vinger på. Næbet er en snip af et rødt cocktailbær, og øjnene er hele nelliker. |
|
Opskriften er vist 28158 gange,
og udskrevet 482 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-10-13 11:47:47 Kan man bruge den her opskrift på bananmousse i en opskrift hvor moussen skal støbes mellem 2 chokoladekage bunde som skal smøres op med palmin/smørcreme og pyntes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne