Stegte dobbelte lammekoteletter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : |
|
|
Krydder koteletterne godt på begge sider.
Brun dem på begge sider, dæmp varmen og steg dem færdig ved jævn varme, det vare ca 10 minutter i alt.
Tag dem af panden og dæk dem til med folie, mens sovsen og grønsagerne tilberedes. Sovs: Kog panden af med bouillon og fløde og jævn til sovs. Tilbehør: Lad alle grønsagerne koge i få minutter i letsaltet vand. Lad dem dryppe af i en sigte og kom dem tilbage i gryden sammen med en god klat smør. Varm dem igennem heri. |
|
Opskriften er vist 9688 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne