Marvsuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : |
|
|
Suppen tilberedes i en speciel glaseret lerpotte eller porcelænspotte, kaldet en marmite. Oksekødet blancheres og sættes over i suppen, koges halvmørt, tilsættes hønsevinger og urterne, der er blancheres hver for sig. Suppen simrer ved svag varme, til alt er mørt. Fedtet afskummes og skiver af flùte dryppes i det og tørres sprøde i ovnen.
Ved serveringen tilsættes suppen skiver af blancheret oksemarv, brødet serveres à part. |
|
Opskriften er vist 15379 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne