Marvsuppe

Marvsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.tournerede gulerødder
250 g.tourneret selleri
200 g.porre (det hvide) skåret som de øvrige urter
1 kg.oksebryst i kvadrater på 2 cm
10 hønsevinger (midterleddet)
3 l.lys consommè
200 g.oksemarv i skiver
 flûtes
 
 
Opskrift:
Suppen tilberedes i en speciel glaseret lerpotte eller porcelænspotte, kaldet en marmite. Oksekødet blancheres og sættes over i suppen, koges halvmørt, tilsættes hønsevinger og urterne, der er blancheres hver for sig. Suppen simrer ved svag varme, til alt er mørt. Fedtet afskummes og skiver af flùte dryppes i det og tørres sprøde i ovnen.

Ved serveringen tilsættes suppen skiver af blancheret oksemarv, brødet serveres à part.





karakterer:
Opskriften er vist 15379 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu