Russisk hakkebøf

Russisk hakkebøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 løg
1.5 dl.hakkede, syltede rødbeder
1 dl.hakket persille
3 spsk.hakkede kapers
2 æg
0.5 dl.fløde
2 tsk.sojasauce
 salt
 peber
 margarine til stegning
 
 
Opskrift:
Hak løget og bland det med kødet, rødbeder, persille og kapers. Tilsæt æg, fløde, sojasauce, salt og peber. Rør farsen sammen og form den til otte bøffer, der brunes i margarine på panden 4-5 min på hver side.

Serveres med en Cremefraiche dressing og frisk salat.





karakterer:
Opskriften er vist 22648 gange,
og udskrevet 467 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-07 09:26:15
Også kaldet bøf Lindstrøm​

  -   2008-02-20 12:02:13
En opskrift der kan anbefales både til hverdag og fest. Smagen er super dog undlod jeg margerine (yt) og stegte i lidt smør og olie. Herlig spise i denne vinter.