Lettisk bondebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Letland Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser blandes (husk: gær og vand, først), røres gerne i ca. 10 minutter. Hæver tildækket (evt. husholdningsfilm) i 1 1/2 time. Slåes ned, og formes til et rundt brød eller til to aflange. Efterhæver på plade, tildækket med klæde, i 20 minutter. Bages ved 200 grader, i 35-40 minutter. "nej" det skal ikke pensles.
|
|
Opskriften er vist 14774 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Gt5 - 2013-01-20 08:30:59 25 g gær er rigeligt, lad hæve 3 timer, et par spsk sirup er godt - er bedst dagen efter bagning |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne