Italiensk bondebrød
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Rør gær, vand og sigtemel sammen. Dæk skålen til med folie eller plastfilm og lad den stå lunt i 24 timer.
Rør vand, salt, durummel og det meste af pizzamelet i surdejen. Ælt dejen godt, ælt resten af melet i, så dejen bliver blank og smidig uden af være for fast. Lad dejen hæve lunt, tildækket i skålen ca. 2 timer. Ælt dejen let igennem, og form den til et rundt brød. Lad det efterhæve ca. 1 time på pladen. Drys brødet med mel og skær et dybt kors med en skarp kniv. Bag brødet 25-30 min. ved 220° på nederste rille. |
|
Opskriften er vist 25469 gange,
og udskrevet 636 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Lillian - 2009-04-09 11:13:03 Husk at tage noget surdej fra til næste gang du skal bage. Så slipper du for at lave surdej igen. Kan holde sig et par uger i køleskabet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne