Tyrkisk sesambrød

Tyrkisk sesambrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
2 spsk.honning
1 tsk.salt
1 stk.æg
2 spsk.olie
1 dl.sesamfrø
500 g.hvedemel
 
 Pensles med:
1 dl.yoghurt naturel
1 stk.æg
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Fyld, gær, vand, honning, salt og æg samt olie i en skål og rør det med håndmikser. Tilsæt sesam efter 3-5 minutter. Samt det meste af melet. Dæk dejen til og hæv i 30 minutter.

Slå dejen ned og del den i 12 stk. der formes til flade brød, runde ca. 1 cm tykke. Læg dem på bagepapir, efterhæv 10 minutter.

Pisk yoghurt, æg og olie sammen. Tryk med fingerspidserne 10-12 fordybninger i hvert brød og fordel æggemassen på brødene med pensel. Drys med sesamfrø.

Sæt pladen i kold ovn midterste ribbe. Ovn 225 grader C. i 20 minutter.
Varmluftovn 200 grader C. begge plader samtidig.





karakterer:
Opskriften er vist 13568 gange,
og udskrevet 409 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu