Tyrkisk sesambrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Fyld, gær, vand, honning, salt og æg samt olie i en skål og rør det med håndmikser. Tilsæt sesam efter 3-5 minutter. Samt det meste af melet. Dæk dejen til og hæv i 30 minutter.
Slå dejen ned og del den i 12 stk. der formes til flade brød, runde ca. 1 cm tykke. Læg dem på bagepapir, efterhæv 10 minutter. Pisk yoghurt, æg og olie sammen. Tryk med fingerspidserne 10-12 fordybninger i hvert brød og fordel æggemassen på brødene med pensel. Drys med sesamfrø. Sæt pladen i kold ovn midterste ribbe. Ovn 225 grader C. i 20 minutter. Varmluftovn 200 grader C. begge plader samtidig. |
|
Opskriften er vist 13569 gange,
og udskrevet 409 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne