Gammeldags kommenbrød

Gammeldags kommenbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Kommen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
500 g.hvedemel
100 g.rugmel
 dl.skummetmælk
50 g.gær
 
450 g.hvedemel
3 spsk.olie
3 tsk.salt
3 spsk.kommen
0.5 tsk.stødt fennikel
 
Opskrift:
Gæren udrøres med den lunkne skummetmælk. 100 g rugmel og 500 g hvedemel tilsættes og dejen piskes til den er elastisk og hæver 45 min. du øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes til den er smidig og ensartet, tildækkes og hæver 45 min. Dejen formes til 2 - 3 brød, sættes på en smurt bageplade, efterhæver til dobbelt størrelse, ca. 30 min. Pensles med æg, drysses med lidt kommen og bages ved 200° i ca. 40 min.





karakterer:
Opskriften er vist 20534 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu