Kommensbrød

Kommensbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Kommen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kommensbrød, billede 4 Kommensbrød, billede 1 Kommensbrød, billede 2 Kommensbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Gær, frisk
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Sigtemel
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Kommen, stødt
   
Opskrift:
Gæren udrøres i det lunkne vand. De øvrige dele tilsættes. Dejen æltes grundigt. Stilles til hævning i ca. 30 min.

Dejen slås ned og kommes i en smurt form. Efterhæver ca. 20 min.

Pensles med æg eller mælk. Bagetid ca. 40 min. ved 200°C.

Servering:
Smager bedst friskt eller ristet.





karakterer:
Opskriften er vist 16494 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7991 (1902 kcal)
KJ pr. Brød 7991 (1902 kcal)
Vægt ialt 983 gram
Vægt pr. Brød 983 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 812 KJ (193 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 40.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-02 11:16:45
Kun forsøgt med hele kommen. Godt brød, som holder sig i et par dage, hvis man sørger for ikke at "tørbage" det.