Kommensbrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Kommen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren udrøres i det lunkne vand. De øvrige dele tilsættes. Dejen æltes grundigt. Stilles til hævning i ca. 30 min.
Dejen slås ned og kommes i en smurt form. Efterhæver ca. 20 min. Pensles med æg eller mælk. Bagetid ca. 40 min. ved 200°C. Servering: Smager bedst friskt eller ristet. |
|
Opskriften er vist 16494 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil, Kbhvn - 2010-11-02 11:16:45 Kun forsøgt med hele kommen. Godt brød, som holder sig i et par dage, hvis man sørger for ikke at "tørbage" det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne