Appelsinstegt svinekam med svensk salat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Kødet gnides med appelsinskal, ingefær, salt/peber.
Honning kringles over, mens svinekammen er i gryden.
Brunes først i smør og steges under låg i ca. 1 1/2 time.
Husk at vende stegen nogle gange.
Den kraftfulde sky tilsættes fløde evt. lidt mere appelsinsaft og jævning. Serveres med brunede el. smørvarmede kartofler. Salaten blandes af skrællede æbler i terninger, hakkede rødbeder, julesalat i tynde skiver og tyttebær. |
|
Opskriften er vist 36068 gange,
og udskrevet 1107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-12-19 15:04:27 Svinekammen kan efter den er smurt med appelsinskal, ingefær, salt, peber og honning lægges i en skål eller plastpose og marinere natten over, min 12 timer, hæld gerne de 2 dl. appelsinsaft i posen, vend jævnligt. TigerMom&Co - 2005-01-01 01:01:01 Én af vores absolutte livretter! Virkelig lækker mad! Men vær obs! på at stegen evt. skal stege længere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne