Stegte fiskefileter
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med grønsagerne.
Del fennikel i kvarte og kom dem i en gryde med peberfrugt delt i store terninger, delte blegselleristilke og skivede forårsløg.
Hæld så meget vand ved, at det står halvt op om grønsagerne.
Drys med salt og peber.
Kog i 10 minutter.
Drys fisken med salt og peber og rist den på begge sider i gyldent fedtstof. Dæmp varmen og lad fisken stege færdig ved svag varme. Anret grønsagerne sammen med de stegte fileter. Læg citronbåde ved. |
|
Opskriften er vist 22867 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne