Stegte fiskefileter

Stegte fiskefileter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.rødspætte eller skrubbefiletter
 salt
 peber
1 citron
 smør til stegning
 
 Grønsager:
1 lillefennikel
1 rød peberfrugt
2-3 kvisteblegselleri
3 forårsløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Begynd med grønsagerne. Del fennikel i kvarte og kom dem i en gryde med peberfrugt delt i store terninger, delte blegselleristilke og skivede forårsløg. Hæld så meget vand ved, at det står halvt op om grønsagerne. Drys med salt og peber. Kog i 10 minutter.

Drys fisken med salt og peber og rist den på begge sider i gyldent fedtstof. Dæmp varmen og lad fisken stege færdig ved svag varme.

Anret grønsagerne sammen med de stegte fileter. Læg citronbåde ved.





karakterer:
Opskriften er vist 22968 gange,
og udskrevet 332 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu