Chokoladekage med råcreme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen brækkes i mindre stykker og kommes i en skål sammen med smørret.
Skålen stilles over varmt vand, til chokoladen og smørret er smeltet.
Tag skålen op.
Sukker og mel sigtes i skålen og røres ind i blandingen. Til sidst røres æggene i. De bør have stuetemperatur, hvis de kommer lige fra køleskabet, vil de afkøle massen, der dermed bliver svær at røre jævn. En springform eller tærteform smøres og drysses med sukker. Chokolademassen fordeles heri, og kagen bages ved 175 grader i ca ½ time. Råcreme: Æggeblommer og sukker piskes grundigt, eventuelt med kornene fra vaniljestangen. Fløden piskes til let skum og vendes i æggene til en luftig, tyktflydende råcreme. Server kagen ved stuetemperatur med den iskolde råcreme til. |
|
Opskriften er vist 35921 gange,
og udskrevet 833 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Annemette - 2011-04-14 13:23:47 Lyder godt men har ikke smagt det før nogen der vil anbefale noget til skal nemlig lave det på lørdag :-DA anonym - 2010-02-19 18:27:55 kan man bruge mælk i stedet for piskefløde? Cecilie - 2008-11-11 14:46:50 må prøves... NUU! lyder rigtig lækker.^^ clara kirse og vibe - 2008-09-06 11:11:57 vidunderlig kage!!!!!!!!!!!!!! Mona - 2007-04-06 10:15:00 En super god kage maja - 2007-03-06 11:33:33 kan man bruge mælk istedet for fløde til cremen. utrolig lækker kage slikmunden - 2007-02-18 22:18:02 Lyder rigtig god, må straks smage Kage-experten..! - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder utrolig lækkert !! Vil straks prøve det! Henriette - 2005-01-01 01:01:01 Det smager himmelsk ! Det er min yndlings dessert ! c[: Kristine - 2005-01-01 01:01:01 Smager forrygende! Kan med fordel pyntes med bær ;o) mat& mette - 2005-01-01 01:01:01 lækker kage, lyder god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne