Makrel i krondild med selleri-rødbede salat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : |
|
|
Fisken filetteres, men skindet skal bevares.
Læg dem tæt sammen i et lille ovnfast oliesmurt fad med skindsiden opad.
Hvidvinen (eller vand og citron) gives et opkog med krondild og hældes over fisken, som ikke skal være dækket.
Bages i ovnen til fisken er gennemkogt, ca 20 minutter ved 160 grader, afkøles og stilles koldt.
De rå selleri og rødbeder rives, blandes og smages til med citronsaft og lidt salt. De rå revne grøntsager serveres sammen med den kolde makrel i sin saft/gele og med krondilden. |
|
Opskriften er vist 15548 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne