Ristet brød med skovsvampe og skalotteløg
Hovedingrediens : Svampe - Skovsvampe Indsendt : |
|
|
Smørret afklares.
Smelt det i en kasserolle og lad det simre i nogle minutter.
Si det op i en teflonpande gennem et klæde eller et kaffefilter.
De fire skiver brød ristes heri. Istandgjorte og groft skivede svampe ristes kort og hurtigt i panden i så lidt af smørret som muligt. Svampene anrettes på de fire skiver brød. Persille og de rå løg drysses over, og det krydres med salt og peber. Tips: Ved at afklare smørret opnår man dels, at dets indhold af vand fordamper, og dels at man kan si mælkeproteiner fra. Derved kan man stege i den rene smørolie, der ikke så let branker. |
|
Opskriften er vist 11944 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne