Lammekoteletter med mangofrugt og ingefærsauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Australien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lammekoteletter befris for overflødigt fedt og krydres med salt og peber.
De brunes hurtigt på en pande i smør/olie.
Der skrues ned, og de steger færdig i 5-7 minutter hvis de skal være rosa indeni.
Koteletterne tages af panden og holdes varme. Fedtet hældes fra, og panden koges af i rødvin. Fond eller bouillon tilsættes og koges, til det er reduceret og smagen god kraftig til sauce. Imens sauteres mangofrugter og tomater blidt nogle få minutter i 25 g. af smørret i en anden pande. Det smages til med ingefær, salt og peber og tilsættes persille. Saucen fra den første pande monteres med resten af smørret, der piskes i den varme, men ikke kogende sauce i små klumper. Denne sauce sies over mango og tomater. Blandingen anrettes på tallerkener, med koteletterne oven på |
|
Opskriften er vist 38503 gange,
og udskrevet 964 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (64 stemmer) |
|
Kommentarer petrine - 2006-12-18 17:34:16 smager virkelig godt Søs - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækker og let ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne