Rødtunge og muslinger a la nage
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Indsendt : |
|
|
Rødtungerne filetteres og flås (bed evt. fiskehandleren om det).
Muslingerne skrubbes omhyggeligt med en stiv børste. Hvis enkelte ikke vil lukke sig, kasseres de. Gulerod, løg, hvidvin og 3 dl. vand bringes i kog. Lad det koge, til væden er reduceret til det halve. Muslingerne dampes heri under låg, det tager 7-8 minutter. Muslingerne tages op og holdes varme på et fad, hvis nogle ikke har åbnet sig, kasseres de også. Væden koges ind, til der er ca 3 dl. tilbage. Rødtungefileterne dampes heri i nogle minutter, tages forsigtigt op med hulske, og arrangeres sammen med muslingerne. Smørret piskes i den varme, men ikke kogende, kogelage i små klumper. Smages til med koriander, salt, peber og citronsaft, og persillen tilsættes. Denne sauce hældes over fisk og muslinger, der evt. pyntes med kørvelblade inden servering. Tips: A la nage betyder svømmende (fransk), og nage er i kokkesprog den sauce fisk og/eller skaldyr tilberedes og serveres i. |
|
Opskriften er vist 16885 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne