Frikasse af gotlam med dild
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : |
|
|
Sener og hinder fjernes fra kødet, og det skæres i tern på ca. 2x2 cm.
Grøntsagerne renses og skæres i tern (porrer i tynde ringe).
Kød og grøntsager sauteres let i smørret i en tykbundet gryde uden at tage farve. Fond eller bouillon og timian tilsættes, og retten simrer under låg til kødet er mørt. Kødet tages op og holdes varmt. Hæld fløden i gryden og lad det koge uden låg til væden er reduceret til det halve. Timian fjernes og saucen pureres i blender eller paseres gennem en sigte, smages til med salt og peber og hældes over kødet. Retten pyntes med små buketter af dild. Tips: Nye kartofler, kogt med de grove stilke af dilden, og vendt i en anelse smeltet smør, samt dampede rodfrugter efter smag, vil passe smukt til retten. |
|
Opskriften er vist 9159 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne